Kolsteren Projekten is een projectbureau dat verbouwingen coördineert van A tot Z. Van ontwerp tot en met oplevering en nazorg.

Denk daarbij aan:

Vergunningen
Tekenwerk AutoCad
Werkomschrijvingen maken
Offertes aanvragen
Uitbesteding
Planning
Maatvoering
Uitvoering
Oplevering

Voor ons is het verbouwen van winkels en kantoren dagelijks werk. Het gehele traject van vergunningaanvraag, budgetbewaking en planning tot en met controle op kwaliteit van uitvoering wordt door ons in strakke banen geleid.
Wij hebben uw touwtjes bij de verbouwing in handen.

Onze aanpak onderscheidt zich doordat wij voor u rechtstreeks onderhandelen met de aannemer, de elektricien, de schilder, etc.

Wij kopen rechtstreeks in bij ‘de bron’  !!

Offertes worden rechtstreeks aangevraagd bij lokale of regionale bedrijven. Er bestaan derhalve geen ‘staartkosten’, die bij aannemers over elektra, verwarming, plafond, vloerbedekking, interieur en dergelijke kunnen oplopen tot 10 a 15%.

Ons prijsvoordeel is direct ten gunste van u !!

Onze uurtarieven zijn zeer concurrerend in de markt van projectbureaus. Deze kosten zijn voor u een relatief gering percentage van de totale investering. Maar voor u is het vooral belangrijk dat u zich zorgeloos kunt blijven richten op uw core business. U bent immers ondernemer, geen aannemer of projectleider.

Wij ‘ontzorgen’ zodat u zich op uw core business kunt blijven richten !!

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en echte vakmensen. Op hun beurt mogen deze vakmensen van ons verlangen dat zij hun werk binnen een georganiseerde structuur en planning kunnen uitvoeren.

Wij staan garant voor de beste kwaliteit voor een scherpe prijs !!

Vóór aanvang van de verbouwing zijn alle kosten bekend.
De begroting wordt gedetailleerd uitgewerkt, zodat u inzicht heeft in alle afzonderlijke deelwerkzaamheden.

Wij geven u een duidelijk, gedetailleerde begroting vooraf !!